Cara saya dapat badan kurus dan ramping.. - Abang Terlajak Laris


Cara saya dapat badan kurus dan ramping..


Kemana saya pergi ramai yang bertanyakan rahsia macam mana saya boleh jadi kurus. Korang semua tahu kan dulu saya macam mana. Bukan senang nak turunkan berat badan. Banyak perkara yang kena korbankan of course yang pertama kena diet nasi. Bukan tak makan langsung tapi kurangkan pengambilan. Selain itu kena lah bersenam selalu, baru anggota badan kita aktif dan sihat.

Jadi hari ini saya nak berkongsikan tips sikit senaman yang saya amalkan untuk menguruskan perut dan dapat badan yang ramping. Cuba tengok video saya kat bawah ini.

A video posted by Diari Pemilik Kosmetik Lelaki (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.