Korang suka tak dengan iklan baru ni ? - Abang Terlajak Laris


Korang suka tak dengan iklan baru ni ?


Korang dah tengok ke iklan terbaru, saya dan isteri saya berlakon ni ? Kelakar ke tak ? Iklan ni dah sebulan kami shoot. Macam biasalah iklan produk, banyaknya saya lah yang jadi pelakonnya. Korang rasa saya syok sendiri ke? Saya lebih suka dan selesa untuk berlakon dalam iklan sendiri berbanding menggunakan khidmat artis lain. Semestinya dah boleh cut bujet.

A video posted by Diari Pemilik Kosmetik Lelaki (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Bukan senang sebenarnya nak berlakon ni, nak dapatkan mood biar apa yang dilakonkan tu sampai kepada orang menonton. Saya suka iklan yang kelakar supaya semua lapisan umur boleh terhibur dan penonton mudah ingat. 

Iklan ni untuk promosi produk terbaru daripada D'herbs iaitu Royal Henna Black berfungsi untuk menghitamkan rambut. 

2 comments:

  1. terbaik la Dato'Aliff ada style sendiri... mcm2 gaya yang diketengah.. dengan tag line terlajak laris....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.