4 Jenis Sayur Ini Bantu Wanita Cepat hamil - Abang Terlajak Laris


4 Jenis Sayur Ini Bantu Wanita Cepat hamil

Abang nak berkongsi dengan anda 4 sayuran yang boleh membantu anda hamil dengan cepat. Apapun kita berusaha, yang mengizinkan Allah jua.

1. Bayam 

Bayam mengandungi zat besi, folat, zink dan antioksidan yang baik untuk kesuburan wanita dan membantu wanita untuk cepat hamil. Boleh amalkan dengan memasak bayam secara sihat dengan dikukus, direbus, atau dijadikan salad.

2. Brokoli 

Brokoli membantu membersihkan tubuh dari metabolit hormon seperti lebihan metabolit estrogen dalam tubuh yang menggangu hormon-hormon kehamilan normal.

3. Daun Bit 

Biasanya kita dengar manfaat ubi bit tapi jarang dengar khasiat daunnya. Ia sebenarnya kaya dengan zat besi yang penting untuk membantu kehamilan. Daun bit juga kaya Vitamin C dan folat, yang merupakan nutrisi lain diperlukan untuk kehamilan.

4. Biji Labu 

Biji Labu dan Tiram tinggi kandungan zink, zat besi dan asid lemak omega-3. Kekurangan zink dalam tubuh secara langsung berkait dengan ketidaksuburan lelaki dan wanita.

Pengambilan sayur seperti diatas membantu menjaga kualiti telur dan sperma selain membantu melindungi sperma dari kerosakan kromosom. Semoga menjadi manfaat pada yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata.

Sumber: Vanillakismis.my


Untuk kesihatan luaran dan dalaman wanita lebih baik dan hidup bertambah ceria juga bertenaga untuk melakukan aktiviti seharian Jus Kocok D'Herbs sangat sesuai untuk diamalkan.Harga: RM 79.00
Order Online, Hubungi: Hisham (012-663 0604)

No comments

Powered by Blogger.