Nasihat & Tips Elak Cepat 'Give Up' Dalam Bisnes - Abang Terlajak Laris


Nasihat & Tips Elak Cepat 'Give Up' Dalam Bisnes


Bisness mengajar kita erti sabar, ramai yang nak untung cepat sampai lupa semua rezeki dari Allah.

Baru usaha tak sampai sebulan dah give up... macam mana nak berjaya kalau sikap kita macam ni...?

Macamana Allah nak bagi rezeki yang banyak kalau ujian kecil macam ni pun tak sanggup nak tempuh. Rezeki semua orang tak sama. Ada yang cepat. Ada yang lambat. Hanya Allah yang tahu. Kita hanya usaha & terus berusaha & tawakal.

Ramai yang tak yakin dgn janji Allah, Allah tak kejam.. Ingat tu jangan cepat sangat putus asa..

Jangan gusar atau gentar jika anda melihat beberapa orang yang left daripada team anda. Mungkin mereka tak dapat menampung betapa hebatnya aura dalam team kita ni. Tekadkan semangat kuatkan aura agar kita sama berjaya selangkah ke hadapan bersama sama.

Ingatlah teman teman. Walaupun berlainan daerah, negeri atau agama. Namun kita masih di landasan yang sama untuk berjuang demi masa depan dan pendapatan yang lumayan.

Insha Allah...

Order online, Hubungi/whatsapp: Puan Aida (019- 205 5680)
P/s: kita sanggup pergi kerja setiap hari & sabar tunggu gaji sebulan sekali.. 

Bertahun tahun kerja untk kayakan bos. Kena marah dengan bos sanggup sabar. Kena paksa balik lewat sanggup sabar. 

Tapi kenapa tak sanggup bersabar dalam bisnes untuk kayakan diri sendiri?

No comments

Powered by Blogger.