5 Perkara Ini Lelaki Rahsiakan Daripada Wanita.. - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

5 Perkara Ini Lelaki Rahsiakan Daripada Wanita..


Pernahkah anda tertanya-tanya perkara apakah yang sering dirahsiakan oleh lelaki daripada anda?Therichest.com memberitahu lelaki mempunyai beberapa rahsia yang seringkali mereka sembunyikan dari para wanita.

1. Lelaki juga punya egonya tersendiri di mana ia tidak mahu kalah dengan wanita, apalagi di depan wanita yang dicintai.

2. Diam – diam, lelaki juga sangat mengharapkan pujian dari pasangannya atas penampilan atau apa yang sedang dikenakannya saat itu. Pujian boleh meningkatkan semangat dan rasa percaya diri seorang lelaki. 

3. Saat sedang ada masalah, lelaki biasanya akan lebih banyak menyendiri. Atau mereka akan melakukan sesuatu yang boleh mengalihkan fikirannya sejenak dari masalah yang di hadapi.

4. Ketika bersama anda, lelaki masih mencuri – curi untuk memandang wanita lain. Apabila ada wanita lain berada dekat dengannya, mereka tidak ragu-ragu untuk mengalihkan perhatiannya sejenak.

5. Walaupun lelaki tidak mendedahkan secara langsung, tetapi dalam hatinya, mereka rasakan anda wanita yang cerewet. Lelaki sering merahsiakan perasaannya sendiri dan tidak mahu mengungkapkan yang sejujurnya.

Anda lelaki setuju tak dengan kajian yang dilakukan ini?


No comments

Powered by Blogger.