7 Perkara Tentang Wanita Ini Lelaki Memang Tak Faham! - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

7 Perkara Tentang Wanita Ini Lelaki Memang Tak Faham!


Wanita bukan mudah untuk difahami. Emosi wanita ni, beri masalah pada kaum lelaki lebih-lebih lagi untuk memahami apa yang wanita inginkan. Rasanya ramai lelaki diluar sana yang setuju dengan perkara-perkara yang ni

1. Ramai lelaki yang mengakui perkara ini. Bagi mereka, wanita mudah melenting dan marah pada perkara yang tak sepatutnya. Wanita perlu lebih bertenang.

2. Ya, memang setuju bahawa ramai wanita yang tidak memandang rupa, asalkan berduit. Tapi, apa yang buat lelaki tak faham, kenapa tak usaha sendiri untuk cari duit? Kenapa nak harapkan lelaki je?

3.  Wanita kalau dah marah, memang mood merek tak boleh nak cakap apa. Tak buat salah pun, boleh jadi salah.

4. Bagi lelaki, bila mereka kena tunggu wanita bersiap dalam sejam tak ada masalah. Tapi, kalau mereka kena menunggu lelaki, memang perang dunia jawabnya.

5. Berbeza dengan lelaki, mereka lebih relax dan tak ambil peduli sangat dengan hal kecil. Wanita pula, mereka akan perbesarkan hal kecil dan melenting tak tentu pasal.

6. Lelaki tak faham kenapa wanita nak memilih barang punyalah lama. Benda semua sama, tapi nak memilih makan masa berjam-jam. Apa dalam kepala perempuan sebenarnya?

No comments

Powered by Blogger.