Apabila Lelaki Ada 6 Tanda Ini, Itu Tandanya Dia Sukakan Kamu! - Abang Terlajak Laris


Apabila Lelaki Ada 6 Tanda Ini, Itu Tandanya Dia Sukakan Kamu!


Biasa orang cakap bila banyak persamaan tu adalah jodoh kan? Mungkin itu salah satunya lah kan. Tapi ada banyak lagi tanda seseorang lelaki tu suka atau ada hati pada wanita. 

1. Apabila anda bercakap dengan orang lain, matanya sentiasa bertaut dengannya, kadang kala rakan lain pun sampai perasan dengan tingkah lakunya itu. 

2. Lelaki tanpa jemu sentiasa menjadi orang pertama menghulurkan bantuan di saat kamu kesusahan.

3. Walaupun ada tahi hidung di celah hidung kamu, pada lelaki akan tetap puji kamu dengan yakin. Percayalah si dia memang suka kamu.

4. Kalau kamu mahu 'test' sama ada si jejaka ini minat kamu atau tidak. Cuba lontarkan idea-idea mengarut. Contoh daki bukit berkaki ayam ke. Kedengaran pelik namun percayalah si jejaka yang suka anda lagi pelik bersetuju dengan idea gila kamu.

5. Lelaki ego. Tetapi bila si dia bersama kamu, pijak tahi lembu bersama pun pada si jejaka satu perkara yang paling best dalam hidupnya. Contoh. Hehe.

6. Memang cemburu itu tanda sayang. Jadi si jejaka akan cemburu bila kamu bercakap dengan jejaka lain. Mungkin kamu boleh perhatikan gerak gayanya yang tak senang duduk. Tahulah kamu bahawa dihatinya ada kamu.

Diolah: Abangterlajaklaris

No comments

Powered by Blogger.