Perempuan Lebih Suka Lelaki Yang Kelakar? - Abang Terlajak Laris


Perempuan Lebih Suka Lelaki Yang Kelakar?


Betul ke perempuan suka lelaki kelakar? 

Kepada lelaki yang tak kelakar tu jangan risau dan takut jika tidak disukai oleh seorang wanita. Ini kerana pasti ada wanita lain yang menyukai anda kerana penilaian wanita juga berbeza-beza.

1. Lelaki yang tampan, kulit cerah (tidak terlalu putih), tinggi, penampilan menarik, gaya rambut mengikut trend, wajah mulus, wangi dan pakaian mengikuti trend.

2. Lelaki yang mempunyai ciri humor dalam diri sering disukai kebanyakan wanita kerana dia merasa terhibur ketika  mungkin sidia sedang sedih. Namun, jangan terlalu berlebihan.

3.Wanita kini suka lelaki yang moden dan tidak ketinggalan zaman. Wanita suka lelaki yang menggunakan gajet terkini dan berkelas, kenderaan mewah, mahir mengendalikan gajet, mahir IT dan sebagainya.

4. Lelaki yang bijak sentiasa diidamkan oleh wanita. Lelaki sebegini mempunyai masa depan yang depan dalam kerjaya. Mereka seorang yang rasional dalam membuat keputusan.

Inilah syarat utama lelaki sempurna bagi wanita. Salah satu tanda orang yang romantis ialah ketika dia mengatakan “so sweet” dengan nada dan tingkah yang lucu.

Sumber: Maskulin

No comments

Powered by Blogger.