5 Sebab Suami Akan Lebih Bahagia Jika Dapat Isteri Garang - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

5 Sebab Suami Akan Lebih Bahagia Jika Dapat Isteri Garang


Bila dapat pasangan garang, ada kawan-kawan kata si dia jenis queen control. Kononnya tak best lah kalau si dia garang, tetapi tahukah anda sebenarnya termasuk kategori bertuah?

5 sebab munasabah anda akan lebih bahagia jika dapat wanita garang.

1. Akan dilindungi
Kita selidik mak anda sendiri, garang ke tak garang? Apa kesan daripada garang itu? Haruslah anda dilindungi, tak siapa berani usik! Kalau dapat wanita garang sebagai pasangan mereka jenis lebih mengambil berat dan menjaga anda.

2. Anda tak selamat daripada bertindak sesuatu yang bodoh
Lelaki ni suka buat perkara bukan-bukan dan adakalanya perkara bodoh. Jadi, kalau dapat pasangan jenis garang elakkan anda terjerumus untuk buat perkara tak elok.

3. Hidup lebih berdikari
Selalunya wanita garang bukan jenis lemah dan mereka mampu lakukan banyak perkara sendiri tanpa bantuan lelaki. Bila jenis berdikari ni, buatkan hubungan lebih lancar dan tiada masalah.

4. Mereka bijak merancang
Wanita garang ni tahu apa yang mereka inginkan dan bijak dalam perancangan. Mereka tak suka melengahkan sesuatu perkara. Kehidupan lelaki juga akan lebih teratur.

5. Jenis tak suka menyusahkan
Jika anda keluar makan bersama dan teman wanita/isteri anda mahu membayarnya, sila biarkan. Walaupun anda mampu berikan wang beribu ringgt, wanita jenis ini ada prinsip mereka sendiri yang tidak suka menyusahkan sesiapa.

Haaa... jadi kenapa nak rasa menyesal dapat pasangan garang. Untunglah anda dapat orang yang jenis ambil berat dan melindungi. Hehe.

Sumber: Mingguanwanita

No comments

Powered by Blogger.