5 Tanda Anda Seorang Isteri Yang Bertuah, Miliki Suami Terbaik - Abang Terlajak Laris


5 Tanda Anda Seorang Isteri Yang Bertuah, Miliki Suami Terbaik


Dalam sebuah perkahwinan, tiada seorang isteri pun yang tidak mengimpikan seorang suami yang terbaik dan dapat membahagiakannya. Walaupun kadang-kadang sikap si suami tidak menepati citarasa kita, namun anda perlu belajar bersyukur jika tanda-tanda dibawah ini ada pada suami anda. Ini kerana anda adalah seorang wanita yang bertuah kerana memiliki suami yang terbaik.

1 - Sentiasa cuba menenangkan hati anda

Walau dalam apa pun kesusahan, kehadiran suami anda sentiasa menenangkan hati dan ini menunjukkan anda telah membuat pilihan yang tepat memilihnya sebagai pasangan hidup. 

2 - Sentiasa meminta nasihat anda

Ketika ingin membuat sesuatu keputusan, si dia sentiasa menjadi kan anda sebagai rujukan dan penasihat utama.

3 - Tidak gemar menonton po rn ografi atau gambar lucah

Si suami yang tidak gemar melihat gambar lucah atau tidak menyimpan video lucah ditelefon bimbitnya adalah seorang yang sangat menghargai isterinya. Dia sentiasa menjaga matanya dan hanya bernafsu apabila bersama isterinya sahaja. Jangan hairan di zaman sekarang ramai suami yang menyimpan video luc ah di telefon bimbit, alasannya video tersebut dihantar oleh rakan-rakan di group WhatsApp. 

4 - Tegas tapi romantik

Jangan sedih jika dapat suami jenis "muka ketat" atau suka berleter asalkan dia tidak pernah lupa tarikh hari lahir anda, hari ulang tahun perkahwinan, atau apa-apa hari yang bersejarah dalam hidup anda. Dia sentiasa membuat kejutan dengan hadiah atau walaupun sekadar ucapan dan ciuman. Yakinlah dia seorang yang sangat romantik, kata orang muka garang tapi dalam hati ada taman.

5 - Tidak lupa tanggungjawab agama

Kunci sebuah kebahagian rumah tangga adalah bimbingan dan dorongan yang baik dari seorang suami. Jika suami anda seorang yang tidak pernah lupa akan tanggungjawab pada agama, InsyaAllah kehidupan anda sekeluarga akan senang dunia dan akhirat. 

No comments

Powered by Blogger.