5 Ciri Calon Suami Terlalu Mengatur, Suka Atau Rimas? - Abang Terlajak Laris


5 Ciri Calon Suami Terlalu Mengatur, Suka Atau Rimas?


Mempunyai pasangan yang kuat mengatur membuatkan anda tidak jadi selesa.  Anda tidak diberi untuk bergerak atau diberi peluang untuk mendapatkan kebebasan yang sedikit. Watak seorang lelaki sebenar biasanya hanya dilihat apabila dia seorang suami. 

Semasa masih dalam fasa kenalan, dia hanya boleh menunjukkan kepada anda perkara-perkara yang baik kepadanya. Jom kenali ciri cirinya,

1. Sering menolak orang di sekeliling anda
Dia akan menentukan samada anda boleh berjumpa dengan rakan rakan anda. 

2. Merasakan dia sahaja yang betul
Tidak dapat terima kritikan, Di matanya, selalu ada yang salah dan buruk, sering membantah dan mengkritik di sana sini, anda perlu berjaga-jaga.

3. Sentiasa mencurigakan
Anda mempunyai keupayaan untuk melakukan apa yang dia boleh lakukan juga. Tetapi sayangnya dia tidak pernah mempercayainya. Anda selalu mengesyaki dia. Dia juga sering melarang & berpura-pura menjadi pelindung seolah-olah dia bimbang.

4. Sentiasa Terlalu Bold Dalam Meninjau Penampilan Anda
Dia akan memperhatikan penampilan anda dari kepala ke kaki. Dia juga membawa anda ke salon lebih kerap, meminta anda untuk diet yang ketat & meminta untuk pergi ke gym untuk mengurangkan berat badan. Beliau juga mengkritik semua pakaian yang anda pakai, dari pilihan warna hingga model. Jelas sekali, dia terlalu obses dengan penampilan anda dan mahu anda memenuhi standard dan kriteria yang dia inginkan. 

5. Dia tidak pernah menyokong anda
Seorang lelaki yang hebat pasti memberikan sokongannya kepada anda, yang bangga dengan anda dan akan suka berada di pihak anda untuk dapat memberikan sokongan itu. Dalam kes ni dia TIDAK! 

No comments

Powered by Blogger.