5 Ciri Menunjukkan Anda Belum Sedia Untuk Berkahwin - Abang Terlajak Laris


5 Ciri Menunjukkan Anda Belum Sedia Untuk Berkahwin


Anda bukanlah hidup solo sebaliknya ada kekasih yang sentiasa menanti. Namun, ada sahaja rasa seperti tidak bersedia, berdebar dan tidak mahu komitmen. Sudahkah anda bersedia untuk berkahwin sebenarnya? Lihat petanda ini.

1. Selalu Minta Putus
Bergaduh dengan pasangan sudah menjadi lumrah dalam percintaan. Tapi apa yang menampakan anda seorang yang masih belum bersedia untuk berkahwin adalah sering minta putus ketika bergaduh.

2. Takut Pada Komitmen
Alasan ini sering dilontarkan oleh mereka yang bercadang untuk berkahwin muda. Mereka cukup takut untuk memberi komitmen kepada keluarga. Mereka takut kehilangan dunia sosial mereka.

3. Takut Pada Perubahan
Siapa yang tidak takut pada perubahan. Dari single kepada isteri hinggalah mempunyai anak dalam masa yang singkat mampu memberi sedikit kerisauan dalam diri. Oleh itu, carilah dan pelajarilah kehidupan selepas berkahwin.

4. Tiada Hala Tuju
Bila ditanya kepada lelaki apa yang mereka cari dalam hidup ini, ada diantara mereka tidak mampu untuk menjawab. Ini ternyata mereka akan gagal juga untuk merancang sebuah keluarga yang bahagia.

5. Sering Tertanya-tanya
Tidak kira lelaki atau perempuan, mereka pasti akan tertanya-tanya adalah pasangan yang mereka pilih itu adalah pasangan yang terbaik untuk menuju kehidupan yang kekal abadi kelak.

Sumber: Sukacuka.com

siapa pernah cuba kocok ni cuba share pengalaman anda?? . . boleh memperlahankan proses penuaan. Mencegah gejala menopaus. Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan. Mengatasi masalah bau bahagian intim wanita. Menguatkan bahagian rahim. Memulihkan tenaga selepas bersalin. Mengekalkan berat badan yang ideal. Membantu mengawal paras kolesterol. Membantu kawal gula di dalam darah. Melancarkan peredaran darah. Mengawal tekanan darah. Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam. Memelihara keremajaan kulit. Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus. Meningkatkan tahap metabolisme. Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan. Menguatkan sistem imunisasi. Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita. Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan. Menyingkirkan toksin. Mengetatkan otot faraj. Merawat masalah keputihan, senggugut, dan kitaran haid. Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita. Menganjal dan membesarkan saiz payudara. Mengatasi masalah sakit puan. . . kepada korang yang nak cuba harga x mahal hnya rm69jee botol besar tahan 2bulan.. boleh dapatkan pada ini di semua kedai jamu farmasi caring dan juga melalui Agen online kami seperti di bawah💯 berkesan..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.