Cara Semulajadi Atasi Masalah Bekas Jerawat & Pori Besar - Abang Terlajak Laris


Cara Semulajadi Atasi Masalah Bekas Jerawat & Pori Besar


Perkongsian oleh Emilyrose Halim,

Faham, ramai ada masalah nak pudarkan bekas jerawat yang hitam² tu kan. Pori besar gedabak pun susah nak kasi sempit. Kadang berbulan².kankan.

Kita ni nak pakai hak selamat, kena la cari solutions cara #SELAMAT kan kan?
Hak ni #Rugi padu kalau korang tak cuba.

Bahan² 
Carrot ( separuh je)
Ubi kentang (sebiji)
Tomato (tak kisab tomato apa,asalkan tomato)
Perahan lemon ( separuh) 
Air dan madu

Cara² buat dan pakai 

Mesin bahan dalam blender,agak xlumat masuk blender kering je.Blend hingga halus mulus dan kudus hihi.
Pastu mix madu sket letak air sket supaya lancar.
Dah blend lumat tuang ke bekas ice cube. Masuk dalam freeze bekukan.
Dah beku, amik 2-3 ketul.Belai² kat wajah yang bersih.Boleh buat treatment dulu sebelum tu (picit whutehead ke,picit jerawat ke).Kasi setel 3 ketul tu, then sampai agak kering ( dalam 15 minit). Then cuci bersih².
Esk bagun pagi wajah #confirmm berseri macam raja sehari! Lembut lembab semua adalah..!!

Khasiatnya

Bekas jerawat pudar
Wajah halus mulus mcm kulit baby 
Pori pori tetiba tertutup rapat!
Jerawat Kecut Lesap tiba²!
Tona Kulit Cerah xyah pakai Ringlight!
Kedutan berkurangan.Cekang kulit hampa.
Iritasi atau merah² jadi cool down.Pulih serta merta.
Kulit kering jadi lembap dan lembut.

No comments

Powered by Blogger.