Kulit Wajah Bersih & Berseri Hanya Guna Petua Ini - Abang Terlajak Laris


Kulit Wajah Bersih & Berseri Hanya Guna Petua Ini


Perkongsian oleh Fathiha Nurul,

Kak Tiha kongsi petua yang sangat SENANG dan FREE Cost. Hanya dari dapur. Yang paling best memang berkesan. Kalau rajin la kan.

Jom tengok caranya.

● Ambil air nasi yang sedang mendidih beberapa sudu.
● Biarkan suam. Sapu seluruh muka yang telah dibasuh bersih. Gosok dan urut perlahan. Lebih kurang 15 minit.
● Biarkan air nasi kering kat muka. Jadikan mask. Kemudian bilas. Nak bilas terus pun buleh jugak. Takde masalah.
Amalkan 3 kali seminggu dah cukup. Bagi yang rajin tahap dewa buat tiap-tiap ari pun takde masalah.

InsyaAllah kalau konsisten akan dapat kulit yang bersih. Dulu masa muka berparut teruk sebab kulit sensitif inilah yang Kak Tiha amalkan. Rajinkan diri dapatlah hasil yang sangat ohsem.

No comments

Powered by Blogger.