Mata Berpinar Tak Fokus Tanda Mata Letih, Amalkan Tip Ni - Abang Terlajak Laris


Mata Berpinar Tak Fokus Tanda Mata Letih, Amalkan Tip Ni

Gambar: www.rimedi-naturali.com
Apabila mata memberikan tumpuan kepada sesuatu objek dalam tempoh masa yang lama, lazimnya mata kita akan mula penat. Setelah penat, pandangan mula berbinar lantas mata tidak boleh fokus kepada sesuatu objek. Hal ini lazimya berlaku apabila kamu menatap skrin komputer.

Retina dan anak mata yang cenderung fokus pada skrin komputer akan menyebabkan mata mulai letih. Lebih buruk jika mata tertumpu pada skrin komputer dalam jarak masa yang lama kerana elemen eperti pencahayaan dan warna pada skrin akan menjejaskan tahap penglihatan.

Bagaimana mengatasinya?

Lembapkan dua uncang teh ke dalam air panas. Setelah itu, sejukkan uncang teh tadi dengan memasukkannya ke dalam peti ais. Setelah ia sejuk, letakkannya ke atas mata selama lebih kurang 15 minit.


๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Gamolex Gold Dherbs terlajak laris ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Gamolex Gold Dherbs terlajak laris ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Gamolex Gold Dherbs terlajak laris ๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰Gamolex Gold Dherbs terlajak laris. . . Gabungan makanan sunnah dan buahan antioksidan seperti Delima, cranberries, Roselle, apricot, acai berry, zaffaran, madu, sorang burung, manggis, raspberry, goji berry, aloe vera, gingko biloba, zaitun, prune, buah tin, mengkudu dan kurma. . . Kelebihannya: ๐Ÿ‘‰Ianya membantu baik utk dalaman wanita dan lelaki. Tidak kira usia. ๐Ÿ‘‰ meransang kecergasan Minda, ๐Ÿ‘‰ membantu meningkat lagi kecergasan dan stamina ๐Ÿ‘‰baik untuk kulit dan melambatkan penuaan ๐Ÿ‘‰ membantu mengurangkan sakit sending ๐Ÿ‘‰ membantu kualiti tidur ๐Ÿ‘‰ mengurangkan stress Hanya rm88.90 sahaja dapatkan di semua stokis seluruh negara atau beli secara online. Sms/call/wassap 0192055680 1 rumah 1 gamolex Gold untuk mengekalkan kesihatan.
A post shared by Dherbs Holdings Sdn Bhd (@dherbs_holdings_hq) on

No comments

Powered by Blogger.