Nak Cerah Kulit, Pudarkan Parut Hitam? Cuba Cara Mudah Ini - Abang Terlajak Laris


Nak Cerah Kulit, Pudarkan Parut Hitam? Cuba Cara Mudah Ini


Bagi yang tidak tahu, buah ini sangat berkesan untuk mencerahkan kulit sekaligus memudarkan parut hitam dan juga zon bawah lengan yang gelap. 

Betik mempunyai enzim yang mampu menanggalkan set kulit mati dan juga tinggi kandungan papain dan juga vitamin A yang bersifat anti-oksidan. Sebab itu wujudnya produk kosmetik berasaskan betik, kan?

Bahan-bahan:
1. Isi betik 
2. Madu secukupnya

Cara-caranya:
1. Hancurkan isi betik.
2. Masukkan 1 sudu madu ke dalam mangkuk berisi isi betik tadi. Gaul rata.
3. Sapukan pes ini pada bawah lengan sebelum anda mandi. Lakukan selang sehari dan pasti anda akan terkejut dengan hasilnya. 


Owhhhh tidak. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Kulit anda nampak kusam dan kering, malah berminyak dan kasar masih menghantui anda. Dah guna macam macam produk. Tapi tak nampak hasil. Ingin mencuba produk yang menggunakan bahan semulajadi??? . . Kebaikan Sabun Betik plus.Collagen ianya: - Dapat membantu melawan radikal bebas secara tidak langsung melambatkan penuaan kulit. - Mampu mengurangkan garis halus dan kedutan. - Meningkatkan lagi keremajaan.dan.keanjalan.kulit. - Membantu mengurangkan kesan dan cela pada kulit. - Membersihkan kulit berminyak, kotoran dan peluh. - Memelihara kehalusan dan kelembapan kulit . . Jadi semua yang menyayangkan kulit Anda. Anda patut menggunakan sabun betik plus collagen. Pasti kulit wajah anda kembali bersih dan berseri. Anda semua boleh dapatkan di semua stokis seluruh Malaysia, pasar malam, salun, kedai jamu dan belian secara online!! . Jom like, share and repost Dapatkan dengan rm15 anda semua mampu memilikinya! #dherbs #terlajaklaris #kosmetik #healthy
A post shared by Dherbs Holdings Sdn Bhd (@dherbs_holdings_hq) on

No comments

Powered by Blogger.