Sakit Kepala, Migraine? Cuba Petua Ini - Abang Terlajak Laris


Sakit Kepala, Migraine? Cuba Petua Ini


Perkongsian Hanisah Noordin

Assalam semua,

Saje saya nak share.. Saya atau suami kalau sakit kepala / magrin ini la ubat kami. Suami saya kerap kena magrin kadang kadang sampai panadol pun  tak jalan.. Tapi dengan 3 bahan ni berkesan dan suami dah lama tak ambil panadol kalau sakit kepala. Senang cerita dekat rumah kami takde stok panadol atau ubat hospital.

1. Air suam
2. Cuka apple organik
3. Madu ori

* Cuka apple dan madu 1 sudu besar dicampur dalam air suam..Pastikan sudu plastik tau sebab sudu besi tah sesuai untuk madu sebab boleh hilangkan zat madu tu
* Baca selawat 3 kali terus minum.. Nak bilas air masak untuk hilangkan rasa masam pun boleh.
* Lepas mnum terus tidur.

Insyaallah lepas bangun tidur sakit kepala tu terus hilang. Boleh la siapa yang ada sakit kepala / magrin tu try cara ni.. Mana tau berkesan.

Ini adalah mereka yang sudah mengamalkan resepi ni.


No comments

Powered by Blogger.