Ini 4 Rahsia Shah Rukh Khan Kekal Muda Di Usia 52 Tahun - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

Ini 4 Rahsia Shah Rukh Khan Kekal Muda Di Usia 52 Tahun


Sedar tak sedar sudah hampir 29 tahun Shah Rukh Khan berkecimpung dalam dunia lakonan. Walaupun sudah berusia 52 tahun, SRK tetap nampak muda dan masih lagi tampan. Makin tua makin kacak pula!

Mesti ramai lelaki tertanya-tanya apa rahsia awet muda pelakon hebat ini? Memetik sebuah sumber, SRK kongsikan cara penjagaan diri agar kelihatan muda.

1. Minum Air Kosong
SRK sangat peka dalam penjagaan kesihatan dan minum banyak air kosong paling kurang 2 atau 3 liter setiap hari. Ia mengelakkan dehidrasi dan untuk mendapatkan kulit lebih sihat dan lembap.

2. Makan Buah buahan
SRK perbanyakkan makan buah-buahan. Buah-buahan bagus untuk kesihatan tubuh kerana ia terkandung pelbagai jenis vitamin, serta antioksidan yang meremajakan kulit.

3. Rajin Membantuk Otot
Tak pernah nampak SRK gemuk kan? SRK menitikberatkan bentuk tubuhnya tapi tidak mengamalkan diet ketat. SRK bersenam empat kali seminggu dan mengamalkan latihan untuk membentuk ototnya.

4. Pastikan Makanan Seimbang
Lepas bersenam, SRK amalkan pengambilan protein. Protein bukan hanya mengenyangkan malah membaiki otot bagi mengelakkan ia menggelebeh dan lebih kuat.

Sumber: Hanasuva

makan mlm saya... awak makan apa?? jangan termakan cincin saya sudah😉saya minum kopi ajuna max untuk kesihatan dan tenaga...

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.