Jamu 'Homemade' Pengetat Selepas Period - Abang Terlajak Laris


Jamu 'Homemade' Pengetat Selepas Period


Perkongsian oleh Diana Othman,

Minum lepas habis period memang bagus sangat menyihatkan, menyegarkan tambahan mengetatkan mmg helok..

Bahan-Bahan: 
3 Cawan air
Ibu kunyit sebesar ibu jari *ketuk2 dulu biar pecah*
Halia 1 inci *ketuk sikit*
Gula melaka/gula batu letak sikit je
Asam jawa 1 sudu makan
Manjakani 2 biji, Kalau guna serbuk manjakani homemade mummy diletak 1 sudu teh. Kalau tak mau rasa pahit boleh telan 2 biji jamu manjakani.
1 Batang serai *additional
1 Helai daun pandan *additional

Cara-Cara: 
Masukkan semua bahan, renehkn dengan 3 cawan air, biarkan sehingga air jamu tu dapat untuk 1 cawan.

siapa pernah cuba kocok ni cuba share pengalaman anda?? . . boleh memperlahankan proses penuaan. Mencegah gejala menopaus. Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan. Mengatasi masalah bau bahagian intim wanita. Menguatkan bahagian rahim. Memulihkan tenaga selepas bersalin. Mengekalkan berat badan yang ideal. Membantu mengawal paras kolesterol. Membantu kawal gula di dalam darah. Melancarkan peredaran darah. Mengawal tekanan darah. Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam. Memelihara keremajaan kulit. Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus. Meningkatkan tahap metabolisme. Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan. Menguatkan sistem imunisasi. Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita. Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan. Menyingkirkan toksin. Mengetatkan otot faraj. Merawat masalah keputihan, senggugut, dan kitaran haid. Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita. Menganjal dan membesarkan saiz payudara. Mengatasi masalah sakit puan. . . kepada korang yang nak cuba harga x mahal hnya rm69jee botol besar tahan 2bulan.. boleh dapatkan pada ini di semua kedai jamu farmasi caring dan juga melalui Agen online kami seperti di bawah💯 berkesan..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.