Berkat Amalkan 'Liquid Diet', Berat Badan Turun & Lebih Sihat - Abang Terlajak Laris


Berkat Amalkan 'Liquid Diet', Berat Badan Turun & Lebih Sihat


Perkongsian oleh Maria Adam

My home made carrot juice, saya turun 17 kg, dalam masa 2 bulan dengan liquid diet sahaja.

Saya turun 17kg 2 bulan dengan liquid diet, saya tak sentuh nasi (carbohydrate), saya tak sentuh gula, air gas, kopi, teh tarik and nescafe semua mmg saya tak minum sbb tak suka.

Saya cuma minum susu, minum juice, makan buah dan yogurt selama 2 bulan itu sahaja dan saya minum smoothies sehari min 2 kali kenyang juga. Susu dan yogurt beli brand Marigold kat pasar raya.

Effect asthma yang bertahun tahun saya hadapi hilang terus, saya pernah coma pasal paru paru lemah, 36 jam dalam icu, resdung atau nose polyp saya hilang, tenaga banyak gila, bangun subuh kul 2 pagi pun tak letih lagi.

Doctor saya kata bila kita hilang berat badan kita, lebih 50 penyakit keluar dari badan, so you all yang selalu sakit macam saya cubalah ya, now saya dah sihat.

Badan ringan, mind clearer and rasa more peaceful. Nanti saya share resepi smoothies kat sini juga.

Bahan bahan 

1. Carrot juice 3 batang buang kulit belah kecil

2. Susu segar jika suka - Marigold brand

3. Gula jika suka (saya minum kosong)

4. Lemon 

Cara cara

1. Masukkan carrot dalam juice extractor, juice carrot akn keluar, lepastu tambah air putih dan tambah susu segar dan gula jika you all suka manis.

2. Masukkan dalam fridge sejukkan dan minumlah masa berbuka. Lemon tu time nak minum hiris lemon satu ke dua hiris perah dalam carrot juice tu, letak ais sikit.

3. Lepas tu kalau nak carrot tu minum kosong sahaja pun boleh okay, tak nak letak susu, tambah air sikit and lepastu letak ice.

Kita kenyang, berat turun dan kulit cantik serta bagus untuk mata juga.

Terbaik untuk mereka yang nak diet, boleh dapatkan di kedai jamu atau hotline 013-2334133

No comments

Powered by Blogger.