Nak Suami Semakin Sayang? Cuba Petua Gabungan Sireh & Manjakani - Abang Terlajak Laris


Nak Suami Semakin Sayang? Cuba Petua Gabungan Sireh & Manjakani


Apa yang saya buat adalah sentiasa memastikan 'miss V' dalam keadan bersih untuk sentiasa KETAT, of course kena jaga melalui pemakanan atau cara luaran sepanjang saya menjaga 'miss Va lepas kahwin, saya buat seperti berikut:

 1. Amalkan jamu. cari yang jual kat kedai atau buat sendiri (time rajin je buat sendiri. hehehe…)

2. Makan manjakani. caranya mudah je.

– basuh manjakani n biarkan kering

– tumbuk manjakani atau blend sampai lumat

– serbuk manjakani tu dibuat bulat halus. amik sedikit serbuk dan titikkan air supaya blh dibentukan bulat. jgn risau, manjakani ni likat. senang dibentuk hanya dgn guna air. buat bulat mcm pil supaya blh telan mcm mkn ubat. lihat gambar di bawah.

– pastu jemur je. dh kering tu blh simpan dlm bekas kedap udara. dh blh mkn.

– ambil la 2,3 biji sehari.

 3. Rebus manjakani dan daun sireh

– daun sireh rebus dlm kiraan ganjil. biasanya sy rebus 21 helai atau 23 helai. oh ya, basuh dulu ye

– rebus dlm air lbh kurang 1 liter. kecikkan api dan rebus sampai air tu tinggal sedikit.

– manjakani tu basuh dulu dan masukkan ke dlm rebusan daun sireh apabila air dah tinggal separuh

– masa kacau daun sireh tu, hati2 dgn manjakani. jgn kacau sampai manjakani tu pecah. klu pecah, air rebusan tu akan pahit. mmg x blh minum dah.

– dah selesai, tos kan air tu. simpan dlm peti ais utk tahan lama. minum separuh cawan stp hari. lihat gambar di bawah.

Ini lah dia amalan sy. mudah, senang dan jimat. sy cadangkan buat la sendiri kat umah.

khasiat dari amalan ini mmg BEST sebab KETAT

siapa yg ada masalah keputihan pun blh diatasi dgn amalan2 ini

saya pernah ajar/beritahu kawan kawan dan mereka buat. hasilnya mereka kata mmg puas hati

No comments

Powered by Blogger.