Jus Untuk Memperkemaskan Peranakan Wanita - Abang Terlajak Laris


Jus Untuk Memperkemaskan Peranakan Wanita


Perkongsian oleh Mastura Rashid,

Bagus untuk memperkemaskan peranakan wanita. Mak pesan, jaga badan, jaga peranakan biar kemas macam arwah tok wan (nenek). 

Di usia 80 tahun, sehelai uban pun tak ada. Badan masih kuat dan tegap, cantik, tak rabun dan tak ada langsung masalah kewanitaan. Masih boleh kejar fiona dengan penyapu bila nampak anak-anak ayam dia kena pijak sampai mati.

APA FUNGSI JUS INI?

Dari pembacaan dan juga perkongsian mak, kunyit boleh

1. Kecutkan peranakan wanita

2. Bagi panas badan dan sembuh luka dalaman dengan lebih cepat

3. Badan akan sentiasa kemas dan cantik, tak menggelebeh

4. Bagi muka nampak segar dan tak pucat

5. Elakkan kenyanyukan. Wanita india yang dah tua jarang alami masalah nyanyuk sebab amalan makan kunyit dalam culture mereka

6. Legakan batuk kahak jika ambil dengan susu suam (boleh search petua yang fiona pernah kongsi untuk legakan kahak)

Okay, sila guna kunyit segar. 

Bukan kunyit serbuk ok. Fiona tak jamin anda dapat efek sama dari kunyit proses. Kalau nak goreng ikan atau ayam bolehlah guna kunyit serbuk. 

Tapi itupun mak lebih suka tumbuk kunyit segar dan lumur di ikan atau ayam, berbanding guna kunyit serbuk.

OREN:

1. Vitamin C booster untuk kulit dan dalaman
2. Sumber fiber supaya nak ke toilet pun mudah
3. Penyedap jus semulajadi

HALIA:

1. Panaskan badan
2. Ubati cirit birit
3. Rawat masalah sakit sendi

4. Tingkatkan metabolisma badan supaya cepat lemak dibakar dan badan pun tak montel

MADU:

1. Panaskan badan dan quick energy booster
2. Pemanis semulajadi
3. Meningkatkan stamina
4. Rawat masalah alergi

Okay macamana nak buat?

BAHAN:
Oren (navel/valencia) 1 biji
Kunyit 1 inci
Halia bara/bentong/biasa 1 inci
Madu 1 sudu besar
Air 2 cawan

CARA:
Kupas kulit semua bahan. Jangan blend pulak dengan kulit. Elok-elok jadi manusia, lepas minum jadi rasaksa

Blend semua bahan dengan air.
Last sekali campur madu.

ATURAN:
Minum setiap pagi sebelum sarapan.

Biar badan kemas, pejal dan wangi.

Baru malam tadi mak pesan lagi sekali, jaga makan minum jangan bagi gemuk. Kalau rajin, barut perut sekali.

siapa pernah cuba kocok ni cuba share pengalaman anda?? . . boleh memperlahankan proses penuaan. Mencegah gejala menopaus. Membantu mengatasi masalah angin di dalam badan. Mengatasi masalah bau bahagian intim wanita. Menguatkan bahagian rahim. Memulihkan tenaga selepas bersalin. Mengekalkan berat badan yang ideal. Membantu mengawal paras kolesterol. Membantu kawal gula di dalam darah. Melancarkan peredaran darah. Mengawal tekanan darah. Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit kusam. Memelihara keremajaan kulit. Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus. Meningkatkan tahap metabolisme. Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan. Menguatkan sistem imunisasi. Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita. Mengatasi keletihan dan kelesuan tubuh badan. Menyingkirkan toksin. Mengetatkan otot faraj. Merawat masalah keputihan, senggugut, dan kitaran haid. Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita. Menganjal dan membesarkan saiz payudara. Mengatasi masalah sakit puan. . . kepada korang yang nak cuba harga x mahal hnya rm69jee botol besar tahan 2bulan.. boleh dapatkan pada ini di semua kedai jamu farmasi caring dan juga melalui Agen online kami seperti di bawah💯 berkesan..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.