Nyahkan Blackhead & Whitehead Guna Cara Mudah Ini - Abang Terlajak Laris


Nyahkan Blackhead & Whitehead Guna Cara Mudah Ini


Perkongsian oleh Nana Robil,

Blackhead dengan whitehead ni paling banyak duk bertepek kat hidung dengan dagu. Bila pegang part tuh boleh rasa tajam-tajam.

Ok, sambil cuci muka nak tidur malam kan cuba korang try tips ni. Ni in case kalau kebetulan takde skrub dekat rumah. Tapi ok je nak terus guna cara ni sebab memang berkesan. Untuk yang belum tau korang boleh cuba.

Bahan yang di perlukan :
Berus gigi ( pastikan guna khas untuk ni je jangan rembat laki punya pulak ).
Ubat gigi letas sikit je sekadar keperluan.
Sedikit garam ikut pada nisbah ubat gigi.

Untuk seterusnya boleh tengok step by step pada video.


No comments

Powered by Blogger.