Tips Pudarkan Jeragat & Kurangkan Whitehead - Abang Terlajak Laris


Tips Pudarkan Jeragat & Kurangkan Whitehead


Perkongsian oleh Marina Saringat,

Actually ni petua orang dolu-dolu. Tapi saja ari flashback balik dekat ugais sejak ari belajar and dapat petua dari ibu ibu.

Tips pertama yang ari dapat ni sangat mudah dan senang je nak cari bahan-bahannya. Apa pun petuanya, mestilah kena KONSISTEN tahap infiniti gaiss.

Bahan - Bahan

Sebiji buah limau tak kesa kasturi/purut/lemon(kalau lemon maybe kena hiris halus sebab kita perlukan jusnya sahaja)

Cara - Cara

1 sudu kecil tepung gandum/kalau takda tepung gandum/tepung beras boleh asalkan berasaskan tepung.

Perahkan jus limau dan campurkan ke atas tepung.

Gaul sebati.

Pastikan sebelum lumur di muka, gaisss...bersihkan muka terlebih dahulu. Barulah tepek pelan-pelan lembut lembut pada muka youalls.

Amalkan 3 kali seminggu dan konsistenkan pemakaian, lelama ugais tengok whitehead berkurangan, jeragat memudar plus lama-kelamaan kulit jadi bersih wakkkk!

Selamat Mencuba!

*Awalnya pedih sikit, lama lama tunggu sehingga 15 minit/ kalau pakai waktu malam sebelum tido teruskan pakai hingga pagi pun takde masalah.


No comments

Powered by Blogger.