Wanita Mempunyai Kanser Rahim Stage 1 Kongsi Amalkan Minum Jus Ini - Abang Terlajak Laris


Wanita Mempunyai Kanser Rahim Stage 1 Kongsi Amalkan Minum Jus Ini


Perkongsian oleh Akma Akma,

Malam ini saya share resepi air untuk penyakit kanser;

Daun belalai gajah, lemon separuh, sebiji epal hijau

Dikisar dan minum 2 kali pagi dan malam.

Assalamualaikum buat rakan Facebook disini saya kongsikan sedikit cerita saya. Saya mengidap kanser rahim stage 1, saya bersyukur dan redha ketentuan Allah.

Bagi mereka yang berumur 40 ke atas tengok hormon sendiri kelainan pada diri kita. 2 atau 3 bulan tak datang haid bukan nak monopouse. Kadang kadang bulan ni ok bulan depan  tak ok haid kita ..lendir datang cair berbau.. perut kembung macam mengandung pastu ok..ujian pap smear positif..ada yang tak kena pada diri kita pergi la berjumpa doktor pakar puan..

Berubat trandisional boleh tapi pasti pergi ke hospital juga..kanser ni akan merebak walaupun ketumbuhan mengecut disebabkan kuman kuman sel sel darah kita tidak dimatikan dengan radioterapi.. 

Kanser tidak boleh minum dan makan berasas soya ni lah kegemaran saya.. Jadi jaga permakanan kita.. Kanser boleh merebak tanpa pengetahuan kita..yang penting kita kena kuat semangat redha yang Allah kirimkan pada kita kerana Allah sayang pada kita..


No comments

Powered by Blogger.