5 Ciri Perempuan Lelaki Tak Suka! - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

5 Ciri Perempuan Lelaki Tak Suka!Ada segelintir ciri-ciri dan perkara tentang wanita yang boleh menjengkelkan lelaki.

1. Tidak hormat orang tua 

Lelaki menilai seseorang wanita itu melalui budi bahasanya terutama bila bercakap atau melayan orang tua. Kalau anda bersikap kasar dan tidak hormat pada orang yang lebih tua, jangan terkejut jika anda bukan calon isteri pilihan si dia. Takut nanti ibu bapanya diperlakukan seperti itu pula.

2. Gedik

Perangai gedik wanita bukan sahaja membuatkan kaum sejenis jelek malah lelaki pun tidak gemarkannya. Bagi lelaki, wanita yang gedik ni lemah dan tidak berdikari. Lelaki cepat rimas bila wanita suka merengek lagi-lagi jika usia kamu sudah matang.

3. Queen control

Lelaki kurang gemarkan wanita yang kuat mengongkong dan menyekat segala aktiviti mereka. Mungkin si dia nampak turut sahaja segala arahan anda, berhati-hati kerana sampai satu tahap dia mungkin akan buat perangai. Lelaki tidak suka wanita terlalu berkuasa dalam perhubungan.

4. Pisau cukur

Usah meminta-minta dengan si dia, biarkan si dia yang beri anda hadiah mengikut keikhlasan hatinya. Dari situ lelaki menilai sama ada wanita itu benar mahukan cintanya atau sekadar ingin mengikis?

5. Main kayu tiga

Sama seperti wanita, siapa suka pasangan kita main kayu tiga? Berbeza dengan wanita yang lebih suka memaafkan lelaki dan memberi peluang kedua jika di tangkap bermain kayu tiga. Tapi bukan untuk lelaki ya. Sekali anda di tangkap curang, maka tiada maaf bagimu.

Sumber: Pengantin

No comments

Powered by Blogger.