Semoga Ammar Ahyan Cepat Sembuh.. - Abang Terlajak Laris


Semoga Ammar Ahyan Cepat Sembuh..


@ aliffsyukriterlajaklariscuba tengok part last video ni, tangisan tapi penuh harapan supaya dia nampak sempurna.. nasib baik abah ada rezki boleh operate mata.. siapa ada anak macam ni sila share pengalaman anda di ruangan komen di bawah ye..
.
ramai orang cakap kenapa anak saya yang sulong tu kenapa saya jarang post di ig atau fb?? Sebab ammar anak sulong saya ni ada masalah pemalu dan susah nak berdepan dengan org ramai , kamera padahal dia bijak disekolah antara pelajar cemerlang dan boleh menghafal banyak surah di alquran..event saya rasa di lebih bijak dari saya.. tetapi sebb sifat pemalu ya saya suruh dia baca surah sampai menangis dia buat saya geram, saya nak anak saya jadi yg terbaik dan yakin dengan org ramai.
.
.
Mungkin dia malu sebab matanya juling air.
Semoga Ammar cepat sembuh mata, dia selalu mengadu dulu kawan kawan selalu ejek mata dia, Insya Allah lepas ni dah tak ada orang ejek lagi ya, setelah 6 bulan menjalani rawatan hari ini Ammar akan menjalankan pembedahan mata supaya matanya normal. Doakan pembedahanya selamat. Hari ni saya tak sempat nak temankan ammar ke hospital tapi dia pergi dengan mama ya @shahidadherbs.

cuba tngok part lasat vedio ni.....tangisan tpi penuh harapan supaya dia nmpak sempurna.. nasib baik abah ada rezki boleh opret mata.. siapa ada anak mcm ni sila share pengalaman anda di ruangan komen di bawah ye.. . . . ramai org cakap knp anak sy yg sulong tu knp sy jarang post di ig atau fb?? sbb ammar anak sulong saya ni ada masalah pemalu dan susah nak berdepan dgn org ramai , camera padahal dia bijak disekolah antara pelajar cemerlang dan boleh menghafal bnyak surah di alquran..event sy rasa di lebih bijak dr saya.. tpi sebb sifat pemalu ya saya suruh dia baca surah sampai menangis2 dia buat saya geram... sy nak anak saya jadi yg terbaik dan yakin dgn org ramai... . . mungkin dia malu sbb matanya juling air Semoga Ammar cepat sembuh mata.....dia selalu mengadu dulu kawan2 selalu ejek mata dia.....Insya Allah lepas ni dah x ada orang ejek lagi ya... setelah 6bulan menjalani rawatan hari ini ammar akan menjalankan pembedahan mata supaya matanya normal..doakan pembedahanya selamat..hari ni sy tak sempat nak temankan ammar ke hospital tpi dia pergi dgn mama ya @shahidadherbs ..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.