Ada Bran! Menari Di Tengah Tengah Orang Ramai? - Abang Terlajak Laris


Ada Bran! Menari Di Tengah Tengah Orang Ramai?


@aliffsyukriterlajaklaris Sila komen jujur fesyen saya hari ini atau ada yang perlu saya ubah?? macam biasa saya akan catwalk ootd tapi kali ini saya yakinkan diri yang pemalu untuk catwalk di klia.

sila komen jujur fesyen sy hari ni..atau ada yg perlu saya ubah?? mcm biasa sy akan catwalk ootd tapi kali ni sy yakinkan diri yg pemalu utk catwalk di klia 🤭ok #abangterlajaklarisootd nak share info skit apa yg sy pakai kaca mata dr @rayban_smart_igshop jam @rolex , kasut @versace , seluar @armaniexchange baju @ralphlauren topi @balenciaga kalau ada nak sponser baju atau eksosori sy boleh wussp manager sy 0195577817 . . . kalau korang nak tngok sambungan kehidupan sy sy akan update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.