Bila Abah Dan Ameena Berangan Jadi Model.. - Abang Terlajak Laris


Bila Abah Dan Ameena Berangan Jadi Model..



@aliffsyukriterlajaklaris ada mcm model tak.. ada tak kawan korang perangai macam saya suka berangan macam model??? sila tag mereka..
.
Disebabkan ramai yang requsest nak saya posting video ootd saya untuk pergi kerja saya postlah so jangan lah kata saya riak..saya nak share sahaja sebab ramai yang nak saya share ..... okey apa komen anda untuk menjadikan saya lebih handsome..jenama apa patut saya pakai?? sila komen di bawah okey😘😘

ada mcm model tak.. ada tak kawan korang perangai mcm sy suka berangan mcm model??? sila tag mereka.. . . . disebabkan ramai yg requsest nak sy posting vedio ootd sy utk pergi kerja sy postlah so jangan lah kata saya riak..sy nak share sahaja sbb ramai yg nakk sy sharee ..... okey apa komen anda utk menjadikan sy lebih handsome..jenama apa patut sy pakai?? sila komen di bawah okey😘😘 . . kalau korang nak tngok sambungan kehidupan sy sy akan update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.