Dato Aliff Syukri Dah Jumpa Kereta Gantikan Kereta Ferrari? - Abang Terlajak Laris


Dato Aliff Syukri Dah Jumpa Kereta Gantikan Kereta Ferrari?


@aliffsyukriterlajaklaris yes or no utk sy beli??? wussp no di bawah kalau nak try mcm sy okey😘
.
.
Saya tengah servey kete nak gantikan kereta ferari saya.. saya Sekiranya anda berminat nak tngok kereta mewah mcm ni atau ferari,lambo, atau apa shaja boleh hbungi 0169673077 - 0192295951 skrg sbb ada ptongan sehingga 50% sbb kami boleh hantar kepada anda sendiri utk test drive.. . .dan feel mcm dato sri aliff syukri rasa..

yes or no utk sy beli??? wussp no di bawah kalau nak try mcm sy okey😘 . . saya tengah servey kete nak gantikan kereta ferari sy.. saya Sekiranya anda berminat nak tngok kereta mewah mcm ni atau ferari,lambo, atau apa shaja boleh hbungi 0169673077 - 0192295951 skrg sbb ada ptongan sehingga 50% sbb kami boleh hantar kepada anda sendiri utk test drive.. . .dan feel mcm dato sri aliff syukri rasa.. . . . kalau korang nak tngok mcm mana pemanduaan sy bawa kete ni sy...memang super pelik dan power... sy dah posting kat youtube sy... update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.