Macam Ni La Datok.. Sejuta Kali Lebih Bagus Dari Video Tu - Netizen - Abang Terlajak Laris


Macam Ni La Datok.. Sejuta Kali Lebih Bagus Dari Video Tu - Netizen


@aliffsyukriterlajaklaris my trowback vedio..
.
.
siapa yg suka vedio ni cer komen kenapa kalau nak hujat yg tak baik tak payah komen?? mcm mana pun yg di hujat kalian sy tetap sygkan family sy dan wife sy @shahidadherbs dan tau apa yg saya lakukan inyallah tidak ada yg di luar jangkaan.. sy kesini dgn 3asstn yg menjaga sy .. org x faham.. ..kekadang sy stress dgn keadaan dan rasa nak larikan diri sbb terlalu ramai yg menghukum tanpa tahu asal usul.. sy hanya harapkan org yg paling rapat faham sy dan sygkan sy๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป

my trowback vedio.. . . siapa yg suka vedio ni cer komen kenapa kalau nak hujat yg tak baik tak payah komen?? mcm mana pun yg di hujat kalian sy tetap sygkan family sy dan wife sy @shahidadherbs dan tau apa yg saya lakukan inyallah tidak ada yg di luar jangkaan.. sy kesini dgn 3asstn yg menjaga sy .. org x faham.. ..kekadang sy stress dgn keadaan dan rasa nak larikan diri sbb terlalu ramai yg menghukum tanpa tahu asal usul.. sy hanya harapkan org yg paling rapat faham sy dan sygkan sy๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป . . . kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.