'Saya Balik, Anak Anak Suprisekan Untuk Saya Dan Saya Rasa Momen Yang Paling Indah' - Abang Terlajak Laris


'Saya Balik, Anak Anak Suprisekan Untuk Saya Dan Saya Rasa Momen Yang Paling Indah'


@aliffsyukriterlajaklaris tengok sampai habis baru korang komen di bawah sebab apa korang ketawa??
. .
macam mana seronok hidup di luar tapi sebenarya family ada lah segalanya dan saya merasakan family is fist for everthing.... bila saya balik anak anak saya semua nak buat suprise untuk saya dan saya rasa moment yang paling indah bila dihargai seperti ini.. tapi jam dah 12 malam dan mereka dah tidur.. maafkan abah ye anak anak abah sebuk kerja..
.
kalau korang tengok full video lebih dari 15mnit ini ... .
.
kalau korang nak tengok sambungan citer kehidupan saya... boleh tngok youtube Tv Terlajak Laris saya dah psoting yaaa..tapi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tengok.. sebab vedio tu lebih 10 minit di ig seminit jeerr..
.
.
#jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris

tengok sampai habis baru korang komen di bawah sebb apa korang ketawa??🤣🤣 . . mcm mana seronok hidup di luar tapi sebnarya family ada lah segalanya dan sy merasakan family is fist for everthing.... bila sy balik anak2 sy smua nak buat suprise utk sy dan sy rasa moment yg paling indah bila di hargai seperti ini.. tpi jam dah 12malam dan mereka dah tidur.. maafkan abah ye anak2 abah sebuk kerja.. kalau korang tengok full video lebih dr 15mnit ini ... . . kalau korang nak tngok sambungan citer kehidupan sy... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr.. . . #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.