Comel Je Baby Ameena Kena Surprise Birthday Party! - Abang Terlajak Laris


Comel Je Baby Ameena Kena Surprise Birthday Party!


@aliffsyukriterlajaklaris Comel tak menah???
.
.
Rasa macam seminggu jee jaga anak ni... Hari ni Ameena bin Aliffsha genap 1 tahun .... .
5/9/2017 tahun lepas abah dan mama excited sangat tunggu kelahiran Ameena.....lahirnya kecik je 2.3 kg.....Abah doakan ameena jadi anak yang solehah yang baik budi akhlak dan yang menjadi insan yang berjaya dunia dan akhirat...




Comel tak menah??? . . Rasa mcm seminggu jee jaga anak ni... Hari ni Ameena bin Aliffsha genap 1 tahun .... . 5/9/2017 tahun lepas abah dan mama excited sangat tunggu kelahiran Ameena.....lahirnya kecik je 2.3 kg.....Abah doakan ameena jadi anak yg solehah yg baik budi akhlak dan yg menjadi insan yg berjaya dunia dan akhirat... ada massage ibu kandungnya yg dikirim yg belum saya bacakan dan sy akan bacakan nanti..korang rasa dia tulis apa?? . . kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

2 comments:

Powered by Blogger.