'Kuatkan Semangat Aku Ya Allah...' - Abang Terlajak Laris


'Kuatkan Semangat Aku Ya Allah...'



@aliffsyukriterlajaklaris Kuatkan semAngat aku ya Allah...
.
.
No. telefon saya pun saya lupa malah kiri dan kanan pun saya tak tahu..saya tiada ATM kad dan email sebab saya ada penyakit...Tuhan je tau berapa susah kalau anda ditempat saya...saya nak sangat lancar macam orang lain membaca al Quran sebab say anak berjaya di dunia dan akhirat.. kalau boleh saya nak buktikan pada family dan mak abah saya orang macam saya yang dan penyakit disleksia juga boleh lancar mengaji.. doakan saya istiqomah..

Kuatkan semngat aku ya Allah... . . No tel sy pun sy lupa malah kiri dan kanan pun saya tak tahu..sy tiada ATM kad dan email sbb sy ada penyakit...Tuhan je tau berapa susah kalau anda ditempat sy...sye nak sgt lancar mcm org lain membaca al Quran sbb sy nak berjaya di dunia dan akhirat.. kalau boleh Sy nak buktikan pada family dan mak abah sy org mcm sy yg da penyakit daleksi juga boleh lancar mengaji.. doakan sy istikomah.. . . . . kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul.. #jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.