Semua Bibik Dapat Iphone? - Abang Terlajak Laris


Semua Bibik Dapat Iphone?


@aliffsyukriterlajaklaris cuba tengok part last vedio ni.. siapa ketawa kita gengπŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
sy tak kesah mereka ada hp yg penting kerja jalan... tapi kalau nak beli hp murah dan ori boleh beli dekat @gadgetmen @gadgetmen harga yg dia twarkn pun murah2 semua, tu sy terbeli smpai 5bijik tuuu..yg penting iphone yg dorang jual semua original,freegift pun nk dkt 15brg dia bgi..kedai online lain x dapat..
...Kalau korang nak merasa pakai iphone mcm bibik2 sy ni jgk sy recomend sgt2 korang blh beli dekt @gadgetmen ,kalau nk iphone free pun follow jgk, follow tau @gadgetmen 😘😘 sbb dia cakap kalau sesiapa follow ig @gadgetmen dia nak kasi hadiah hp pada siapa yg bertuah.. #igreview

No comments

Powered by Blogger.