Baby Yusoff 'Happy' Jumpa Dengan Doktor Kegemarannya.. - Abang Terlajak Laris


Baby Yusoff 'Happy' Jumpa Dengan Doktor Kegemarannya..



@shahidadherbs Kenapa dulu dulu tak jumpa Dr Vernon ni ya, bukan je baby terhibur. Mak baby pun turut terhibur @yusoffalqardawi. Mau tiap tahun beranak sebab nak happykan diri jumpa Dr. Vernon ni. Selagi ada Jus Perawan Gold dan Kopi Primadona ni Insya Allah boleh lagi menambah anak dan yang paling penting biarpun anak kecik kecik semua masih boleh handle walaupun ada sedikit kucar kacir nak layan karenah sorang sorang kan.

No comments

Powered by Blogger.