Kadang Kadang Tak Semua Kita Buat Itu Orang Hargai & Faham - Abang Terlajak Laris


Kadang Kadang Tak Semua Kita Buat Itu Orang Hargai & Faham



@aliffsyukriterlajaklaris Semalam saya tidak dibenarkan untuk bercakap secara live lagi tapi saya terima seadanya saya faham mereka menjalan tugas, jadi saya dan anak anak terpaksa direcord sebelum acara bermula. Selepas beberapa hari memujuk @ammar_ahyan dan @qadejah untuk bantu abah promote produk secara macam live sebab saya tak ada mood. Sebenarya anak anak saya dan saya rasa nervous meraka bertukar menjadi excited. Bukan main cari baju dan siap berdandan. Sebenarya bukan senang nak jadi usahawan, banyak cara yang perlu saya lakukan untuk menjadikan sesuatu itu berjaya, termasuk lah mengeluarkan bajet yang besar untuk promosi produk di tv. Tapi kadang kadang tak semua kita buat itu orang hargai dan org faham kadangkala banyak benda yang kita buat kita bukan nak buat pun tpi demi perniagaan kita buat yang terbaik.



semalam saya tidak dibenarkan untuk bercakap secara live lagi tapi saya terima seadanya saya faham mereka menjalan tugas, jadi saya dan anak anak terpaksa direcord sebelum acara bermula. Selepas beberapa hari memujuk @ammar_ahyan dan @qadejah untuk bantu abah promote produk secara mcm live sbb sy x ada mood... sebnarya anak2 sy dan sy Rasa nervous meraka bertukar menjadi excited. Bukan main cari baju dan siap berdandan. sebanrya Bukan senang nak jadi usahawan, banyak cara yang perlu saya lakukan untuk menjadikan sesuatu itu berjaya, termasuk lah mengeluarkan bajet yg besar utk prmosi produk di tv.. Tapi kadang kadang tak semua kita buat itu org hargai dan org faham kdang kla byk benda yg kita buat kita bukan nak buat pun tpi demi perniagaan kita buat yg terbaik..tapi kali ni sy akan pastik jenama sistem line terbaru saya @as.beautymalaysia bakal berjaya 10kali de dherbs.. kejyan tanpa batasan..jumpa jumaat ni..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.