Lagi Lagu Baru Dato Aliff Syukri Akan Keluar? - Abang Terlajak Laris


Lagi Lagu Baru Dato Aliff Syukri Akan Keluar?


@aliffsyukriterlajaklaris pening sebenarya dapat wife macam ni queen contral so kena ikut cakap bini lah dia nak saya jadi yang terbaikkan.
.
tak sabar saya nak sharekan lagu #biarapaorgkata yang saya ambil inpirasi dari kisah kehidupan saya yang penuh onak duri dan saya nak kasi korang happy pasti memghiburkan. Insyallah baik untuk semua. Siapa yang suka saya buat lagu boleh komen dibawah. Korang nak lagu konsep macam mana dan mv jenis macam mana?? Saja nak buat survey.

No comments

Powered by Blogger.