Permintaan Maaf Bibik Dato Aliff Syukri - Abang Terlajak Laris


Permintaan Maaf Bibik Dato Aliff Syukri


@aliffsyukriterlajaklaris Puas hati makcik bawang semua #biarapaorgkata sy tahu mana yang terbaik?? Plez laa Jgn nak kontrol kehidupan saya dan cari salah 24 jam saya juga manusia biasa.

Ni ha korang ternanti2 kan saya buat penjelasan isu bibik saya yg viral ni,x cukup saya,bibik saya pun kena ..niat saya nak jaga anak2 tu dr tak terjaga sekrg kami sekeluarga naik pening dan rasa kena dera mantel.. bukan dpt pahala jaga anak2 ni dpt dosa.

Saya pun x menangkan dia tapi saya dah lama kerja dgn dia hampir 6tahun.. mmg dia reaksi nya begitu dan style mulut dia memang mcm tu,mulut dia mmg bising mcm nenek2,tapi dia dia yg jaga ameena dulu,tgh2 isteri saya pregnant mabuk dia juga yg jaga qayyum malam2 masa mata yom berair 4bulan sampai saya ingat nak buta yg mana pada waktu tu qayyum selalu nangis tanpa henti....bila Yusoff lahir ni bibik ni mmg jaga yusoff je.....qayyum dan ameena bibik lain jaga...........mcm mana lah korang boleh kata bibik ni dera qayyum sedangkan sekarang ni yg bg makan,yg mandi semua bibik lain.
Kebetulan waktu video tu dirakam mmg dia palingkan muka qayyum ke depan sbb datin @rebeccanuralislamahmad nak buat video dan wife saya sebelah dia,takkanlah dia nak tunjal dalam keadaan dia tahu video sedang dirakam dan dikhalayak ramai......tapi orang boleh cakap apa2...bg saya maid2 saya ni jasa besar waktu saya kerja dorang yg jaga anak2 saya.
.
Siap nak report JKM la PDRM la,aiyoo.....sila la report.....boleh pergi sekali klinik2 doktor yg saya pergi tanya dgn dr sendiri yg rawat Qayyum dari kecik perkembangan dia yg doctor sahkan memang dia agak slow dr kanak2 yg lain.. jgn sebarang tuduh....ameena tu elok sihat x nak pula puji kata bibik pandai jaga....kesimpulannya saya malas ambik pusin apa orang kata..selagi saya x dera,x buat salah,saya x perlu nak bergaduh bagai nak tegakkan saya betul,cukup Allah je yg tahu....... (utk makcik dan pakcik bawang yg baik alang korang baik sgt nanti boleh lah bayar duit susu,pampas, bibik klinik smua dlm rm4-5k sebulan yee PM sy yee nanti sy kasi no akaun😘)



Puas hati makcik bawang semua #biarapaorgkata sy tahu mana yg terbaik?? Plzz laa Jgn nak kontrol kehidupan saya dan cari salah 24jam saya juga manusia biasa... Ni ha korang ternanti2 kan saya buat penjelasan isu bibik saya yg viral ni,x cukup saya,bibik saya pun kena ..niat saya nak jaga anak2 tu dr tak terjaga sekrg kami sekeluarga naik pening dan rasa kena dera mantel.. bukan dpt pahala jaga anak2 ni dpt dosa.. . . Saya pun x menangkan dia tapi saya dah lama kerja dgn dia hampir 6tahun.. mmg dia reaksi nya begitu dan style mulut dia memang mcm tu,mulut dia mmg bising mcm nenek2,tapi dia dia yg jaga ameena dulu,tgh2 isteri saya pregnant mabuk dia juga yg jaga qayyum malam2 masa mata yom berair 4bulan sampai saya ingat nak buta yg mana pada waktu tu qayyum selalu nangis tanpa henti....bila Yusoff lahir ni bibik ni mmg jaga yusoff je.....qayyum dan ameena bibik lain jaga...........mcm mana lah korang boleh kata bibik ni dera qayyum sedangkan sekarang ni yg bg makan,yg mandi semua bibik lain..... . . Kebetulan waktu video tu dirakam mmg dia palingkan muka qayyum ke depan sbb datin @rebeccanuralislamahmad nak buat video dan wife saya sebelah dia,takkanlah dia nak tunjal dalam keadaan dia tahu video sedang dirakam dan dikhalayak ramai......tapi orang boleh cakap apa2...bg saya maid2 saya ni jasa besar waktu saya kerja dorang yg jaga anak2 saya....... . Siap nak report JKM la PDRM la,aiyoo.....sila la report.....boleh pergi sekali klinik2 doktor yg saya pergi tanya dgn dr sendiri yg rawat Qayyum dari kecik perkembangan dia yg doctor sahkan memang dia agak slow dr kanak2 yg lain.. jgn sebarang tuduh....ameena tu elok sihat x nak pula puji kata bibik pandai jaga....kesimpulannya saya malas ambik pusin apa orang kata..selagi saya x dera,x buat salah,saya x perlu nak bergaduh bagai nak tegakkan saya betul,cukup Allah je yg tahu....... (utk makcik dan pakcik bawang yg baik alang korang baik sgt nanti boleh lah bayar duit susu,pampas, bibik klinik smua dlm rm4-5k sebulan yee PM sy yee nanti sy kasi no akaun😘)
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.