Saya Boleh Gila..Saya Juga Manusia Biasa Ada Hati & Perasaan.. - Abang Terlajak Laris


Saya Boleh Gila..Saya Juga Manusia Biasa Ada Hati & Perasaan..



@aliffsyukriterlajaklaris Saya boleh gila.. saya juga manusia biasa ada perasaan dan hati...
.
.
Saya rasa sunyi...rindu dgn mak, abah, isteri jadi saya pergi tenangkan diri di rumah kl saya...kadang kala saya pelik..semua orang salahkan saya..hidup seorang usahwan yang bernama aliff syukri ni memang terlalu banyak sangat ujian dari dulu sebab saya bodoh tak ada pelajaran dan penyakit disleksia...dalam bisnes ini kita tak lari dari masalah tax, kastam, pensijilan, kroni politik, PR, saman menyaman, masalah pengguna dan bayangkan saya seorang budak tiada pelajaran nak handle semua ni😰😰😰saya mengalami dugaan dari awal saya bisnes tiada siapa tolong dan bila dah naik semua orang cuba menjatuhkan dari berbagai sudut... kalau anda lihat saya sekarang, yang indah hanya di luaran di dalam hanya isteri, keluarga dan team kerja saya seramai 500 staff bayangkan macam mana nak struggle kan bisnes kalau saya tak kuat.. saya hanya tidur 2-3jam sekali untuk handle 7 bisnes serentak bukan sahaja dherbs kosmetik je yang anda lihat.



saya boleh gila.. saya juga manusia biasa ada perasaan dan hati... . . sy rasa sunyi...rindu dgn mak,abah,isteri jadi sy pergi tenangkan diri di rumah kl saya...kadang kala say pelik..smuaa org salahkan saya..hidup seorang usahwan yg bernama aliff syukri ni mmg terlalu byk sgt ujian dari dulu sbb saya bodoh tak ada pelajaran dan penyakit deleksia ...dlm bisnes ni kita tak lari dr masalah tax,kastam, pensijilan, kroni politik, PR, saman menyaman, masalah pengguna dan bayangkan sy seorg budak tiada pelajaran nak handle smua ni😰😰😰sy mengalami dugaan dr awal sy bisnes tiada siapa tolong dan bila dah naik smua org cuba menjatuhkan dari berbagai sudut... kalau anda lihat saya skrg, yg indah hanya di luaran di dlm hanya isteri, keluarga dan team kerja sy seramai 500staff bayangkan mcm mana nak strugle kan bisnes kalau sy tak kuat.. sy hanya tidur 2-3jam sekali utk handle 7bisnes serentak bkn shaja dherbs kosmetik jee yg anda lihat.. tpi sy buat byk lagi bisnes mcm @sugeh.resort @romahmakanterlajaklaris (5cawangan kedai makan) @aliff_syukri (jenama tudung dan textile saya) @palacealiffsyukri (kedai perabot dan perhiasan rumah) dewan kahwin dan event @dpinanglaris @as.beautymalaysia bisnes sistem line ..kejayaan tnpa batasan .. mantee saya utk sy didik dlm bsines) . . bagi saya cara utk memudahkan semua org yg sy pilih mengalah sebb sy tahu, tidak akan selamanya berada di atas, akan berada di bwh jua, tapi smpi bila saya terus di buat begitu dan mengalah, kecaman sy halusi satu persatu dan teliti utk pembaikan, tapi yg heran nya cuba lihat video2 kontroversi lebih byk view drpd video2 produk2 yg saya jual sedangkan beribu produk sy promote tipi kenapa tidak di hebahkn, berjuta saya memberi zakat, buatkan surau, dan apa kabaikan yg saya buat tidak pernah di kongsikan atau viral??..tapi xpe la saya tahu ini mungkin dugaan saya... kerja saya dan itulah punca rezeki saya dan saya yakin Allah sayang saya sbb tu dia menguji hambaya yg kerdil ini..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.