Wanita Jumpa Datin Nur Shahida Menangis Teresak Esak? - Abang Terlajak Laris


Wanita Jumpa Datin Nur Shahida Menangis Teresak Esak?


@shahidadherbs Maaf saya terpaksa tutup muka puan ni atas permintaan dia sendiri.....Malu katanya sebab x nak suami dia malu...nasib dapat suami baik bagi masa utk isteri pulih sbb katanya dia masih sayang dan hormat isteri sebab lahirkan anak2 dia......bukan terus cari lain....
.
Dia dm saya 2 bulan lepas dan saya terniat nak jumpa dia.....bila saya dgr cerita dia dan saya duduk sebelah dia,BAU dia mmg menusuk ke hidung.....mcm bau ikan busuk.....mmg nampak x sopan bahasa saya tapi saya kena jujur sbb ramai sebenarnya wanita ada masalah mcm ni....
.
Dia ada masalah keputihan serius warna hijau dan rahim dia jatuh....mmg x akan bawa efek kepada kesihatan tapi mengganggu emosi dan mental kita.......Hari ni saya balik umrah dia datang ofis nak beli lagi sbb masalah dia dah kembali pulih......Saya bagi dia cuba produk ni dulu tapi masa tu masih dalam proses R&D....sekarang GENTEL HARUMNITA RM 49.90 dah ada di pasaran..tapi sbb benda ni mmg x jual dekat luar hanya ada di Master Partner @as.legacymalaysia sahaja dan Mobile Partner......Insya Allah kalau wanita ada masalah sikit2 pun jgn pandang ringan ok..😔
.
Abaikan suara saya yg mcm cik abang tu sbb maklumla baru balik mekah suara x berapa ada....😅nanti nak beli komen je nak sat lagi mobile partner akan pm anda semua..




Maaf saya terpaksa tutup muka puan ni atas permintaan dia sendiri.....Malu katanya sebab x nak suami dia malu...nasib dapat suami baik bagi masa utk isteri pulih sbb katanya dia masih sayang dan hormat isteri sebab lahirkan anak2 dia......bukan terus cari lain.... . Dia dm saya 2 bulan lepas dan saya terniat nak jumpa dia.....bila saya dgr cerita dia dan saya duduk sebelah dia,BAU dia mmg menusuk ke hidung.....mcm bau ikan busuk.....mmg nampak x sopan bahasa saya tapi saya kena jujur sbb ramai sebenarnya wanita ada masalah mcm ni.... . Dia ada masalah keputihan serius warna hijau dan rahim dia jatuh....mmg x akan bawa efek kepada kesihatan tapi mengganggu emosi dan mental kita.......Hari ni saya balik umrah dia datang ofis nak beli lagi sbb masalah dia dah kembali pulih......Saya bagi dia cuba produk ni dulu tapi masa tu masih dalam proses R&D....sekarang GENTEL HARUMNITA RM 49.90 dah ada di pasaran..tapi sbb benda ni mmg x jual dekat luar hanya ada di Master Partner @as.legacymalaysia sahaja dan Mobile Partner......Insya Allah kalau wanita ada masalah sikit2 pun jgn pandang ringan ok..😔 . Abaikan suara saya yg mcm cik abang tu sbb maklumla baru balik mekah suara x berapa ada....😅nanti nak beli komen je nak sat lagi mobile partner akan pm anda semua..
A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

No comments

Powered by Blogger.