Alhamdullilah, Baby Qayyum Dah Banyak Perkembangan Positif - Abang Terlajak Laris


Alhamdullilah, Baby Qayyum Dah Banyak Perkembangan Positif



@shahidadherbs Malam2 gini lah kerja kita orang...melepak kat pagar dapur menyembang......ni lah kawan2 saya kat rumah.....pari2 ni kawan melawak pun ya juga dekat rumah ni.....penghibur....mereka semua ni ada ig tau je apa aktiviti kita....
.
Time ni juga la time main2 dgn anak2...ameena ni penyayang suka kiss @yusoffalqardawi kadang2 dia belek jari kaki jari tangan,mata mulut hidung,rambut agaknya dia ingat anak patung......
.
Qayyum pula mcm biasa manja.....tapi dah byk perkembangan positif dan boleh ikut apa yg kita ajar walaupun kena ulang2...

No comments

Powered by Blogger.