Baby Ameena & Baby Qayyum Dah Pandai Gosok Gigi Sendiri - Abang Terlajak Laris


Baby Ameena & Baby Qayyum Dah Pandai Gosok Gigi Sendiri


@shahidadherbs Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis. Alhamdulillah.
.
2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia @as.legacymalaysia.
.
Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni.
.
Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut.

Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua.
.
Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum, kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dekat Partner Mobile nanti dorang akan komen ok.



Maaf suara i versi cik abang today😅 Qayyum dah mula senyum dan kurang nangis...Alhamdulillah . 2 hari lepas lepas balik umrah saya try dah mandikan ameena dan qayyum guna Gel Mandian Bidara 7 herba yg ada Garam Bukit,Aromatherapy,Limau purut dan juga Ekstrak Rose @as.legacymalaysia @as.legacymalaysia .... . Alhamdulillah ameena mmg jenis x menangis tapi qayyum lately ni mcm kurang dah nangis........saya try buat mandian bidara sbb banyak ulama memberi pendapat ttg daun bidara ni cuma kita modenkan sikit.....tapj masih ada serdak2 daun yg dihancurkan kita boleh nampak dalam Mandian Bidara ni..... . Sebagian ulama menjelaskan, hendaknya dimandikan dengan tujuh lembar daun bidara atau berapa saja. Ada yang mempraktikkan dicampur dengan tawas dan satu sendok garam, lalu dimasak sampai mendidih dan dimandikan, maka sembuh penyakitnya, dan inilah sering kami praktikkan. Ketika ada orang mengeluh terkena gangguan jin. Alhamdulillah Allah menyembuhkan gangguan tersebut. Rasulullah Shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda : ”Hendaknya orang yang terkena penyakit ain (gangguan jin) berwudhu dan mandi.” (HR. Abu Dawud, dishohihkan oleh Syaikh al-Albani rahimahullah dalam Silsilah ash-Shohihah 6/61). Inilah pengubatan Tibbun Nabawi yang masyur, namun tentunya dengan kehendak Allah Ta’ala jua. . Insya Allah saya ikhtiar Allah juga yg meyembuhkan......Alhamdulillah nampak qayyum mcm dah suka senyum,kurang nangis,baby umur 1 Tahun ke atas boleh guna,kalau bayi bawah 1 tahun x digalakkan ya........nak dapat kan Gel Mandian Bidara 7 Herba RM 25.00 boleh dapat dekat Partner Mobile nanti dorang akan komen ok....
A post shared by Nur Shahida Mohd Rashid (@shahidadherbs) on

No comments

Powered by Blogger.