Datin Nur Shahida Dedahkan Rahsia Orang Perempuan Kena Tahu - Abang Terlajak Laris


Datin Nur Shahida Dedahkan Rahsia Orang Perempuan Kena Tahu


@shahidadherbs Ini Rahsia orang perempuan, kalau dah ambik ni suami akan tanya makan apa. So tak payah bagitau ok 😝 semestinya produk GENTEL HARUMNITA daripada @as.legacymalaysia
.
Maaf sangat yang masih tunggu stok GENTEL HARUMNITA ini. Permintaan sangat laju sebab dari mulut ke mulut. Tak dan nak keluar iklan lagi stok selalu je dalam keadaan kering kontang, yang packaging lama 10 ribu kotak habis dalam masa 3 minggu. Yang nak order lagi pun ramai duk tunggu stok masuk dan yang ini kita repeat lagi tapi design baru yang lebih feminim sebab memang terbaik kesan GENTEL HARUMNITA ini untuk wanita yang ada keputihan yang biasa sehingga yang mengalami keputihan teruk banyak juga golongan warga emas cuba, Alhamdulillah sakit sendi lutut hilang.
.
Ramai teramat tanya kalau menyusu boleh ke makan GENTEL HARUMNITA sampai sekarang saya masih lagi bagi @yusoffalqardawi susu ibu sepenuhnya. Alhamdulillah susu masih banyak dan sangat pekat.

No comments

Powered by Blogger.