Datin Nur Shahida Kongsikan Kisah Ketika Mula Buka Kedai Jamu


@shahidadherbs waktu ni @aliffsyukriterlajaklaris bam2....saya kurus....sekarang dia kurus..saya nak kena bersaing supaya dapat kurus mcm dulu balik...jeles la sebab dia rajin senam....kita senam kat mulut je senam makan...
.
ni waktu zaman selepas fasa kedua niaga pasar tani...lepas dah kumpul duit dari niaga pasar tani kita buka kedai jamu........ni first kedai jamu nak buka semua cari sendiri utk dapat harga yang paling murah....excited time ni tau sbb dah nak ada kedai sendiri.... yang penting hp saya legend cuba zoom...


No comments

Powered by Blogger.