Kenapa Ramai Tak Puas Hati Dengan Dato Aliff Syukri ?


@aliffsyukriterlajaklaris Siapa nak kaya?? Ahah ni bukan skim cepat kaya..tapi mereka dah berjaya buktikan kejayaan tu tiada batasan...sesiapa pun boleh berjaya.... dalam masa sebulan je sales mereka ni diluar jangkaan.....saya pun terkejut...mereka buktikan apapun latar belakang tak penting tapi semangat dan usaha...
.
Siapa nak tahu sila komen di bawah “sy nak join” mereka smua ni bkn org bisnes tpi sy didik sampai boleh buat sale puluhan ribu dgn modal amat rendah.. . . . Tak sangka sambutan luar biasa sampai kena maki hamun penangan @as.legacymalaysia ... sy janji kpd smua mobile partner saya sy akan penuh I permintaan anda yg luar biasa.. dan saya berjanji utk didik korang sampai berjaya dan sya yakin jualan @as.legacymalaysia boleh dpt 10-20juta sebulan dgn anda smua yg join sbb baru sebulan sale dah sejuta😍😍..sebab bermula next week kita akan keluar tv.. siapa nak join boleh komen “nak join” di ruangan komen di bawah utk saya ajarr anda utk berjaya...team kami akan respon pantas utk kita berjaya..



siapa nak kaya?? ahah ni bukan skim cpt kaya..tapi mereka dah berjaya buktikan kejayaan tu tiada batasan...sesiapa pun boleh berjaya.... dalam masa sebulan je sales mereka ni di luar jangkaan.....saya pun terkejut...mereka buktikan apaoun latar belakang x penting tapi semangat dan usaha... . Siapa nak tahu sila komen di bawah “sy nak join” mereka smua ni bkn org bisnes tpi sy didik sampai boleh buat sale puluhan ribu dgn modal amat rendah.. . . . Tak sangka sambutan luar biasa sampai kena maki Hamun Penangan @as.legacymalaysia ... sy janji kpd smua mobile partner saya sy akan penuh I permintaan anda yg luar biasa.. dan saya berjanji utk didik korang sampai berjaya dan sya yakin jualan @as.legacymalaysia boleh dpt 10-20juta sebulan dgn anda smua yg join sbb baru sebulan sale dah sejuta😍😍..sbb bermula next week kita akan keluar tv.. siapa nak join boleh komen “nak join” di ruangan komen di bawah utk saya ajarr anda utk berjaya...team kami akan respon pantas utk kita berjaya..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.