Orang Tak Faham Apa Yang Kami Rasa Bila Perasaan Sayang Dah Ada...


@aliffsyukriterlajaklaris Memang macam ni ek ambik anak angkat? time teruk menangis macam ni x nak pulak ibu kandung dok nak ambik??? ni dah sehat sebuk nak ambik... kalau tau macam ni tak payah ambik lagi bagus jaga jee bebaik dalam perut tu tak payah gatal kasi orang... niat hati wife sy nak berkomiskasi sbb x nak putuskan hubungan dgn keluarga yo. tpi jadi sebalikya pula.
.
org tak faham apa yg kami rasa..bila perasaan syg dah ada sbb jaga dr dalam perut lagi (mak yom mengandung 7 bulan kami dah jaga)dan Dari lahir kami jaga dan yg pelik lahir jee yom kena sawan nangis dan selalu nangis x berhenti dan ada masalah pernafasan dan mata.. lebih dari 5k kos rawatan kat hospital swatas...malah maid khas sy bayar gaji utk jaga baby ni sahaja... susu pun x minum yg biasa ok ..minum susu soya... malah maid sy sampai x tido malam semua org jaga dia.....dgn sakit mata hampir 5bulan baru hilang.......suntikam bulanan......sakit demam..... kami sekeluarga jaga.....
.
Hari ni dapat msj mak dia nak minta balik qayyum sbb katanya dah mampu nak jaga .....kalau tau nak ambik tak payah kasi dari awal atau ambik masa tengah parah menagis dan mata mcm ni..skrg dah sehat dan kurang nangis boleh berjalan nak ambik?? kalau korang jadi sy apa patut saya buat?



memang mcm ni ekk ambik anak angkat? time teruk menangis mcm ni x nak pulak ibu kandung dok nak ambik??? ni dah sehat sebuk nak ambik... kalau tau mcm ni tak payah ambik lagi bagus jaga jee bebaik dlm perut tu tak payah gatal kasi org... niat hati wife sy nak berkomiskasi sbb x nak putuskan hubungan dgn keluarga yo. tpi jadi sebalikya pula . . . . org tak faham apa yg kami rasa..bila perasaan syg dah ada sbb jaga dr dalam perut lagi (mak yom mengandung 7 bulan kami dah jaga)dan Dari lahir kami jaga dan yg pelik lahir jee yom kena sawan nangis dan selalu nangis x berhenti dan ada masalah pernafasan dan mata.. lebih dari 5k kos rawatan kat hospital swatas...malah maid khas sy bayar gaji utk jaga baby ni sahaja... susu pun x minum yg biasa ok ..minum susu soya... malah maid sy sampai x tido malam semua org jaga dia.....dgn sakit mata hampir 5bulan baru hilang.......suntikam bulanan......sakit demam..... kami sekeluarga jaga..... . Hari ni dapat msj mak dia nak minta balik qayyum sbb katanya dah mampu nak jaga .....kalau tau nak ambik tak payah kasi dari awal atau ambik masa tengah parah menagis dan mata mcm ni..skrg dah sehat dan kurang nangis boleh berjalan nak ambik?? kalau korang jadi sy apa patut saya buat??
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.