'Pelik Bukan Saya Tak Kasi Awak Jumpa Anak Awak Pun..'

@aliffsyukriterlajaklaris pelik bukan saya tak kasi awak jumpa anak awak pun.. siap jumpa dgn bapak dia sekali kan sebelum ni... ada masalah jumpaaa ajee kami ni...ini di ig belum wussp lagi yg saya ada bukti dia kutuk saya??? rasanya x perlu buat ig fake mcm ni?? ni mak sapa ni?? gigih buat fake acc.......byk benda saya tahu sampai saya rasa tak iklas nak jaga anak angkat saya tuu.. berapa byk fake acc .. mcm2 di tuduh nak rogol anak dia.. nak piblisiti anak dia.. kalau nak tahu doctor ckp knp mata yom hampir buta, berair,tak boleh bernafas dgn baik dan sampai laaa ni menangis sbb punya dari ibuya ketika hamil.. .
.
malas saya nak bising kat sini biar sy simpan apa yg doctor tu ckp puncaya knp...cukup saya cakap kalau rsa awak tuu baik sgt sila ambil anak awak balik skrggg... saya bukan nak sgt anak awak.. awak yg wussp kami nak kasi anak tu.. bukan sikit duit habis nak jaga anak awak tuu.. kalau tahu mcm ni jgn kasi dari awal..tak pun ambik time baby tuu tngah mata x leh buka dan berair.. jgn time dah comel baru nak mengungkit.. dan cari masalah pening.. dulu pura2 x mampu jaga anak...pulang balik duit saya..saya nak bg sedekah kat org yg lebih memerlukan.. sy baca ayat awak hina saya kat wussp.. ambik jee anak awak balik.



pelik bukan saya tak kasi awak jumpa anak awak pun.. siap jumpa dgn bapak dia sekali kan sebelum ni... ada masalah jumpaaa ajee kami ni...ini di ig belum wussp lagi yg saya ada bukti dia kutuk saya??? rasanya x perlu buat ig fake mcm ni?? ni mak sapa ni?? gigih buat fake acc.......byk benda saya tahu sampai saya rasa tak iklas nak jaga anak angkat saya tuu.. berapa byk fake acc .. mcm2 di tuduh nak rogol anak dia.. nak piblisiti anak dia.. kalau nak tahu doctor ckp knp mata yom hampir buta, berair,tak boleh bernafas dgn baik dan sampai laaa ni menangis sbb punya dari ibuya ketika hamil.. . . malas saya nak bising kat sini biar sy simpan apa yg doctor tu ckp puncaya knp...cukup saya cakap kalau rsa awak tuu baik sgt sila ambil anak awak balik skrggg... saya bukan nak sgt anak awak.. awak yg wussp kami nak kasi anak tu.. bukan sikit duit habis nak jaga anak awak tuu.. kalau tahu mcm ni jgn kasi dari awal..tak pun ambik time baby tuu tngah mata x leh buka dan berair.. jgn time dah comel baru nak mengungkit.. dan cari masalah pening.. dulu pura2 x mampu jaga anak...pulang balik duit saya..saya nak bg sedekah kat org yg lebih memerlukan.. sy baca ayat awak hina saya kat wussp.. ambik jee anak awak balik..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.