Saya Selalu Percaya Dengan Rezeki Anak.... - Abang Terlajak Laris
banner-cikgu-01

Saya Selalu Percaya Dengan Rezeki Anak....


@aliffsyukriterlajaklaris Saya selalu percaya dengan rezeki anak....
.
Waktu Ammar ada saya niaga pasar tani...lepas ammar lahir Alhamdulillah wife sy pantang dapat offer buka kedai jamu..
.
Waktu wife sy megandung qadejah cawangan kedai jamu makin bertambah dari ada 1 jadi 4 dan waktu tu dalam proses nak buat Dherbs...
.
waktu wife sy megandung Baem masa tu mmg tgh struggle bangunkan dherbs tu yg muka keluh kesah tu...
Lepas Baem lahir dherbs terus maju dan saya dapat beli bangunan sendiri untuk Dherbs yg bernilai hampir 2 juta.....(sebelum tu sewa kedai sebelah kedai tayar rm700) now syukur bangunan milik sy yg bernilai rm30juta dah berjaya saya beli..
. .
Lepas baem umur 6 tahun hadir ameena / Qayyum... kita plan byk benda yg jadi kami ada @sugeh.resort @sugehresortjandabaik @romahmakanterlajaklaris .
.
Lepas bersalin yusoff rezeki @as.legacymalaysia .. rezeki tidak disangka dgn niat awal hanya nak bantu peniaga kecil........terus mencurah2 Allah bagi...
Syukur Ya Allah sentiasa memberi rezeki pada kami sekeluarga... mcm mimpi jee smua percaturan allah memang terbaik..
Saya selalu percaya dengan rezeki anak.... . Waktu Ammar ada saya niaga pasar tani...lepas ammar lahir Alhamdulillah wife sy pantang dapat offer buka kedai jamu.. . Waktu wife sy megandung qadejah cawangan kedai jamu makin bertambah dari ada 1 jadi 4 dan waktu tu dalam proses nak buat Dherbs...... . waktu wife sy megandung Baem masa tu mmg tgh struggle bangunkan dherbs tu yg muka keluh kesah tu🤪... Lepas Baem lahir dherbs terus maju dan saya dapat beli bangunan sendiri untuk Dherbs yg bernilai hampir 2 juta.....(sebelum tu sewa kedai sebelah kedai tayar rm700) now syukur bangunan milik sy yg bernilai rm30juta dah berjaya saya beli.. . . Lepas baem umur 6 tahun hadir ameena / Qayyum... kita plan byk benda yg jadi kami ada @sugeh.resort @sugehresortjandabaik @romahmakanterlajaklaris . . Lepas bersalin yusoff rezeki @as.legacymalaysia .. rezeki tidak disangka dgn niat awal hanya nak bantu peniaga kecil........terus mencurah2 Allah bagi... Syukur Ya Allah sentiasa memberi rezeki pada kami sekeluarga... mcm mimpi jee smua percaturan allah memang terbaik..
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.