Semua Bersatu Dalam Gambar Ni Bersatu Dan Hari Ni 'Dah Pun Bersatu' - Abang Terlajak Laris


Semua Bersatu Dalam Gambar Ni Bersatu Dan Hari Ni 'Dah Pun Bersatu'


@aliffsyukriterlajaklaris Hanya yang pernah mengalami perceraian ibu bapa je faham apa yang saya lalui....impianku dari kecil ingin semua bersatu dalam gambar ini bersatu dan hari ni "dah pun bersatu"😢....cuma gambar arwah kakak saya ani tak ada dalam ni...kalau arwah ani ada dia mesti dah besar dan cantik macam kak long dan hari ni saya tersenyum walapun hanya gambar yang diedit tapi bagi saya cukup indah.
.
.
Dulu kecik2 saya selalu mengharap kami akan bersatu mcm family normal yg lain ada ibu dan abah dan adik beradik duduk satu bumbung tpi mak sy @bondarozitaibrahim bercerai... dan sy ada kakak terencat akal arwah ani dan yg hidup kak long @yatie_sendayutinggi adalah kakak kandung satu mak dan abah hasil perkahwinan pertama mereka.....apa kah daya jodoh itu ketentuan Allah.....dia lebih mengetahui apa yg terbaik utk hambanya.....dulu sy selalu fikir kenapa kenapa keluarga aku tak sempurna..knp bukan keluarga orang lain...
.
Keluarga yg x lengkap ni......Insya Allah akan lengkap di syurga.... dan semoga gambar ini menjdi saksi dan kita berjumpa di syurga dalam satu family bersama arwah ani.
.
Mari sedekah kan doa dan Al Fatihah buat abah sy yg tercinta Allahyarhan Hj Kamarzaman B Hj Kamaludin.



hanya yg pernah mengalami perceraian ibu bapa je faham apa yg saya lalui....impianku dari kecil ingin semua bersatu dalam gambar ni bersatu dan hari ni "dah punbersatu"😢....cuma gambar arwah kakak saya ani x ada dalam ni...kalau arwah ani ada dia mesti dah besar dan cantik mcm kak long dan hari ni sy tersenyum walapun hanya gambar yg di edit tpi bagi sy cukup indah.. . . Dulu kecik2 saya selalu mengharap kami akan bersatu mcm family normal yg lain ada ibu dan abah dan adik beradik duduk satu bumbung tpi mak sy @bondarozitaibrahim bercerai... dan sy ada kakak terencat akal arwah ani dan yg hidup kak long @yatie_sendayutinggi adalah kakak kandung satu mak dan abah hasil perkahwinan pertama mereka.....apa kah daya jodoh itu ketentuan Allah.....dia lebih mengetahui apa yg terbaik utk hambanya.....dulu sy selalu fikir kenapa kenapa keluarga aku tak sempurna..knp bukan keluarga orang lain... . Keluarga yg x lengkap ni......Insya Allah akan lengkap di syurga.... dan semoga gambar ini menjdi saksi dan kita berjumpa di syurga dalam satu family bersama arwah ani.. Mari sedekah kan doa dan Al Fatihah buat abah sy yg tercinta Allahyarhan Hj Kamarzaman B Hj Kamaludin..... .
A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

No comments

Powered by Blogger.